12/10/12

Pinjaman MBSB Pakej XCHANGE 2013



- Pinjaman MBSB Pakej Baru 2013
- WAJIB OVERLAP pinjaman lama
- Pinjaman minimum RM50,000. Maksima RM200,000.
- Tempoh pembayaran balik dari 2 tahun - 20 tahun
- WAJIB OVERLAP salah satu Bank/Koperasi SELAIN MBSB
- JUMLAH OVERLAP sekurang-kurangnya 30K dan ke atas
- Jika ada MBSB akan jadi akaun KEDUA
- Kadar keuntungan serendah 4.3% (kadar tetap) untuk 20 tahun DENGAN banccassurance
- Kadar keuntungan serendah 4.5% (kadar tetap) untuk 20 tahun TANPA banccassurance
- Bancaassurance ialah insuran peribadi RM360
- Payout 95%
- Potongan BIRO ANGKASA tidak melebihi 60%
- Tidak ada yuran keahlian (Anda tidak perlu menjadi ahli)
- Blacklist, CTOS, CCRIS layak
- Overlap dibenarkan

*Peminjam MBSB yang sudah mempunyai akaun Waslah (75%) TIDAK LAYAK MEMOHON

Jadual potongan 4.3% DENGAN banccassurance


Jadual potongan 4.5% TANPA banccassurance



1 comments:

Mudah
Murah
Terjamin dan
Sah di sisi undang-undang

Kami menggunakan kaedah Plan Pembayaran Mudah (atau 'Easy Payment Plan) yang telah terbukti berkesan dalam membantu ramai yang telah terjerumus ke dalam 'lembah' hutang kad kredit untuk keluar dari sistem yang amat memeritkan lagi menyeksakan ini.

Kunci kepada pengendalian ini ialah bagaimana kami boleh jadikan hutang tertunggak anda yang telah sekian lama 'terperap' dalam kad itu BEBAS dari interest atau dalam Islam dipanggil 'Riba'.

Apabila tiada interest maka hutang anda PASTI selesai dalam tempoh yang telah ditetapkan kerana tiada bayaran 'bunga' yang akan dikenakan oleh bank lagi. Maknanya di sini anda akan bayar kepada bank setakat yang anda gunakan sahaja.

Kami akan tunjukkan cara atau kaedah yang betul dan selamat dalam menyelesaikan kad kredit walau pun akhirnya nanti anda tak jadi nak dapatkan perkhidmatan kami. Yang penting anda faham dan sedar punca kepada segala permasalahan yang berkaitan dengan hutang kad kredit anda dan bagaimana cara nak mengatasinya.

Memandangkan setiap kes adalah unik dan bergantung kepada kondisi serta keadaan serta tahap hutang masing-masing. Maka perkhidmatan ini adalah secara one-to-one session secara bersemuka dan sangat unik khusus untuk menyelesaikan masalah hutang kad kredit anda sahaja. Lebih istimewa lagi kerana kami akan berikan khidmat nasihat ini secara PERCUMA!

Jadi... Jangan buang masa... Tarikh akhir pembayaran hutang kad kredit dah semakin dekat dan bila sampai masa nanti anda harus membayar 'bunga' berserta bayaran2 lain sekiranya ada... Kalau berterusan macam ni ntah bila lah agaknya hutang nak selesai kan?

Tanpa membuang masa... Hubungi SEKARANG juga - 0193355399 atau 0389275399

Boleh juga hubungi saya secara online sama ada melalui Whatsapp / Viber / WeChat atau website rasmi EzPayment2U di http://www.ezpayment2u.com

Post a Comment